Actes PEMB

Cicle Carta Alimentària de la Regió Metropolitana 2021 'De l'hort al plat'

Debats metropolitans des del Baix Llobregat

Des de casa meva Zoom, 0000, Des del meu municipi
18:30 h.
Pomes

El Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat en col·laboració amb el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona organitza una sèrie de webinars en el marc del Cicle de la Carta alimentària de la Regió Metropolitana 2021 titulat 'De l'hort al plat'.

Des del mes de març, en diferents sessions, s'ha abordat com l'alimentació es relaciona amb les desigualtats de gènere, amb la salut, i amb la vida quotidiana. El proper 31 de maig tindrà lloc l'última de les trobades amb una conferència a càrrec de Chema Gil, catedràtic d'Economia Agrària a la UPC, director del Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la UPC, director del Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari-UPC-IRTA (CREDA) i director de la Càtedra Mercabarna de Malbaratament a la UPC, que parlarà sobre 'L'impacte ambiental del malbaratament i els residus alimentaris'.

Col·laboració CECBLL

 

ACTIVITATS PASSADES

  • 'Desigualtats de gènere en el dret a l'alimentació', a càrrec d'Elena Carrillo, doctorada en Educació (URL), experta en l'àmbit de
    l'educació per a la salut, especialment en matèria d'alimentació.

  • 'Salut individual, poblacional, planetària: quina hauria de ser la prioritat?', a càrrec de Ramon Estruch, consultor senior del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Clínic.

  • 'Canvi d'hàbits per una alimentació més saludable i sostenible', a càrrec d'Anna Bach-Faig, professora de l'Àrea de Nutrició i investigadora
    del grup FoodLab. Estudis de Ciències de la Salut, UOC.

  • 'L'agricultura i la ramaderia del segle XXI', a càrrec de Joan Casals, director de la Fundació Miquel Agustí, vinculada a l'ESAB, UPC.

Política de cookies