Actes externs

II Jornada per l'Aprofitament dels Aliments i la reducció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari

Organitza: Generalitat de Catalunya

Sala Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya C/ Sant Sever s/n, 08002, Barcelona
09:00 h.
II Jornada per a l'aprofitament dels aliments i la reducció de les pèrdues i el malbaratament

El sector agroalimentari té un compromís en l'assoliment dels Objectius Globals de Desenvolupament (ODS) de les Nacions Unides, particularment en els objectius 2 de “fam zero” i 12 de “producció i consum responsables” que cal encarar de manera integrada amb altres àmbits com són educació i salut. Per aquest motiu, i coincidint amb el Dia Mundial de l'alimentació el proper 16 d'octubre, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l'Agència de Residus de Catalunya i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) organitzen la II Jornada per a l'Aprofitament dels Aliments i la reducció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari. Cap a un Sistema alimentari sostenible.

Durant la jornada es presentarà l'informe del CADS Mengem futur, sobre seguretat i sostenibilitat alimentària, es debatrà sobre el repte del sector agroalimentari en l'Agenda 2030 de les Nacions Unides, es presentaran els avenços realitzats en la quantificació de les pèrdues i el malbaratament alimentari (PMA) a Catalunya i es compartiran experiències internacionals i catalanes en la prevenció i reducció de les pèrdues al sector primari. Entre altres, es comptarà amb la presència del líder del projecte Ecowaste4Food i de l'organització britànica Feedback global.

La inscripció a aquest activitat és gratuïta però les places són limitades. Consulta el programa i inscriu-te.

Aquest web utilitza cookies, pots veure la nostra política de cookies, aquí. Si continues navegant estàs acceptant-la.  
Política de cookies +