Actes externs

El PEMB col·labora amb el Reshaping Work Barcelona: futur(s), treball(s) i un nou contracte social

El coordinador general del PEMB, Oriol Estela, i el secretari tècnic, David Rodríguez, participaran en un taller i una taula rodona

Parc Tecnològic de Barcelona Activa Marie Curie, 8-14, 08042, Barcelona
09:00 h.
Reshaping Work Barcelona 2019

Les plataformes digitals estan reconfigurant les relacions laborals i el futur del treball en sectors com la mobilitat, el turisme, la formació, les finances, les relacions personals... I a Espanya en major mesura perquè som líders europeus en treball a través d'aquestes noves tecnologies: un 17% de les persones en edat de treballar realitza activitats per mitjà d'aquestes plataformes almenys un cop per setmana.

Des de Ouishare, i amb la col·laboració del PEMB, s'organitza, els propers 26 i 27 de setembre, l'esdeveniment regional Reshaping Work Barcelona 2019, en el qual es reuniran acadèmics, responsables polítics, líders empresarials i treballadors de plataformes digitals per pensar sobre el futur del treball i donar forma a un nou contracte social.

Si volem dissenyar un futur on a totes les persones ens vingui de gust viure, fan falta veus diferents i espais de diàleg per teixir sinergies.

 

El coordinador general del PEMB, Oriol Estela, i el secretari tècnic, David Rodríguez, participaran en dues taules rodones. Rodríguez facilitarà un dels tallers de dijous 26 que porta com a títol “Cap un nou contracte social” amb la sociòloga Marina Subirats, Guillem Espriu vicepresident de l'AMB i el consultor de Daleph Albert Sala. Per la seva banda, Oriol Estela, participarà en la taula rodona “Les administracions davant de la transformació del mercat laboral” moderada per l'ex diputat del PDCat, Carles Campuzano, amb l'economista especialitzada en innovació social, Lucía Velasco, el Director Executiu d'Estratègies d'Ocupació, Paco Ramos, i el director general de relacions laborals i qualitat del treball de la Generalitat de Catalunya, Enric Vinaixa.

Més informació a:

 

Política de cookies