Actes externs

Dia Mundial de l'Alimentació. III Jornada per a l'aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament

Organitza: Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya

Institut d'Estudis Catalans. Sala Prat de la Riba Carrer del Carme, 47, 08001, Barcelona
09:00 h.
III Jornada per a l?aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament

Amb motiu del Dia Mundial de l'alimentació el proper dimecres 16 d'octubre, el Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, la Institució Catalana d'Estudis Agraris – Icea i l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació – ACCA, organitzen la III Jornada per a l'aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament per tal de presentar els principals reptes i avenços en matèria de quantificació a nivell europeu i català i la Guia per a la implantació d'un pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari a les empreses agroalimentàries.

A més, durant la jornada es donaran a conèixer els projectes guanyadors de la Hackathon pagesa i es tindrà l'oportunitat de debatre sobre el marc regulatori per a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari amb diversos representants d'organitzacions com la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, la Fundació Banc dels Aliments, l'Associació de Fabricants i Distribuïdors o PIMEC (Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya).

Disposeu de tota la informació sobre la jornada a gencat i al programa adjunt. L'assistència és gratuïta i les inscripcions poden fer-se a través de la Sra. Clara Solé (tel: 93 409 20 90-ext 14607, correu: csolec@gencat.cat) o a través de RuralCat.

Política de cookies